Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Te-ai gândit vreodată câte ore pe zi petreci consumând conţinut din sursele media?

Cât timp petreci în faţa televizorului?

Dar cât timp petreci pe reţelele sociale?

Sondajele arată că un adult din S.U.A., petrece de obicei  mai mult de 10 ore uitându-te la televizor, ascultând radioul, navigând pe internet, urmărind prietenii pe reţelele sociale sau urmărind diverse video pe YouTube.

Dacă e să vorbim despre un copil sau un adolescent, aceştia de obicei petrec între 6 şi 9 ore consumând conţinut din mass-media.

Niciodată în istorie oamenii nu au petrecut atâtea ore la rând consumând media.

Deoarece această activitate ocupă din ce în ce mai mult timp în viaţa noastră, este important să înțelegem influența sa asupra a tot ceea ce facem.

În acest curs veţi afla ce este media, care este influenţa acesteia  asupra vieţii copilului dvs, şi cum poţi tu ca părinte asigura siguranţa online.

Cursul este dezvoltat în cadrul proiectului EduMedia pentru tineri, implementat de Youth.md cu suportul: Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, în contextul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret. Acesta este implementat și în cadrul „Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din mun. Chișinău”, lansat de către Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first to review.